Your SEO optimized title page contents

Kritikk eller ros?

Vi er intressert i å høre hva du syns om Solrug.

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss eller ring(+47) 45 12 72 04.

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Historien bak

Møt gründeren bak Solrug. Vi tror på høy kvalitet og naturlige ingredienser.


Hva er Solrug?

Solrug er skapt av Magnus Högnäs. En expat fra Finland som ikke kunne leve uten rugbrød. Vårt mål er å levere den beste kvaliteten til den beste prisen for våre kunder. Vi tror på høy kvalitet, naturlige ingredienser og at enkel mat ofte er det beste. Kun Solrug tilbyr et ferdig skåret rugbrød bakt på surdeig, rik på fiber og proteiner. Perfekt for lunsj, frukost eller skiløypa.

Solrug

Hvem er vi?

IMG_2707.JPG

Magnus Högnäs, daglig leder

Finsk rugbrød er et nytt brød i de norske dagligvarebutikkene. Det er et grovt brød bakt i Finland med mye rug, mindre sukker, og lite salt. Finsk rugbrød er godt for helsen og er noe jeg tror mange av dere vil like. Solrug er også et perfekt brød på tur eller i skiløypa. Det er ferdigskåret, sunt og usannsynlig godt!

På grunn av mangelen på grovt brød bestemte jeg meg i 2015 for å starte Solrug. Etter å ha lett etter den rette bakeren i over ett år, fant jeg Leipomo Rosten Oy. Et bakeri som mener alvor når de snakker om kvalitet. Leipomo Rosten setter sitt rykte på å bake det beste brødet for sine kunder, og jeg ønsker å gjøre mitt beste for at norske kunder får oppleve dette. Mitt mål for 2016 er å spre den finske brødklassikeren rundt om i Norge og derfor vil jeg oppfordre deg til å gå til din nærmeste butikk og spørre etter Solrug. Du vil ikke angre.

Jeg står også hundre prosent bak alt vi selger. Om du ikke er fornøyd med brødet er ikke jeg det heller. Da skal du få et nytt – uten spørsmål. Det er mitt løfte og garanti.

Magnus